Oude landkaarten van het Westland opnieuw uitgegeven

Het Schrijverscollectief Westland geeft in samenwerking met het Historisch Archief Westland eenmalig 12 oude landkaarten van het Westland uit. De landkaarten geven een prachtig beeld van de veranderingen van het Westland en het Maasmondgebied vanaf de 1e helft van de 12e eeuw tot het eind van de 20e eeuw. De 12 landkaarten worden in full color afgedrukt op 240 grams 1-zijdig sulfaatkarton (formaat 50×35 cm) en in een speciale map aangeboden. In de map is een overzicht bijgevoegd met een beschrijving en datering van de landkaarten. Op het overzicht is een extra kaart afgedrukt van het Delfland uit het jaar 1790.

Oude kaarten van het WestlandDe uitgave van de landkaarten is eenmalig en wordt in een beperkte oplage gedrukt. Bij voorinschrijving geldt een korting van € 2,50. Deze eenmalige uitgave is bij voorinschrijving tot 15 september a.s.) verkrijgbaar voor slechts € 3,50. Vanwege de beperkte oplage worden de bestellingen op volgorde van binnenkomst geregistreerd. Indien u verzekerd wilt zijn van deze 12 landkaarten reageer dan snel. Na 15 september bedraagt de prijs € 16,=.

Degenen die in het bezit willen komen van deze map met de 12 oude landkaarten dienen vóór 15 september a.s. het bedrag van € 13,50 over te maken op Rabobank rekening 125946864 t.n.v. de Stichting Schrijverscollectief Westland. Wanneer u meer mappen wilt ontvangen maak dan het aantal mappen x € 13,50 over op het bovengenoemde rekeningnummer.

De map met landkaarten kan worden opgehaald op zaterdag 16 oktober a.s. tijdens de open dag van het Historisch Archief Westland. Vanaf 10.00 tot 16.00 uur is het gemeentekantoor Naaldwijk aan de Stokdijkkade 2 geopend. Verder bestaat er de mogelijkheid om na 16 oktober tijdens kantooruren de map te komen ophalen bij het Historisch Archief Westland.

Oude landkaarten van het Westland opnieuw uitgegeven