Home Joods Leven in het Westland Boek ‘Joods leven in het Westland’ in de maak
Boek ‘Joods leven in het Westland’ in de maak PDF Afdrukken E-mailadres
Nieuws - Joods leven in het Westland
Geschreven door Harry Groenewegen   
woensdag 25 september 2013 21:59

 

De redactie is al enige tijd bezig. Heel bijzonder is dat er nu steeds meer nieuwe feiten naar boven komen, waardoor alweer nieuwe hoofdstukken ontstaan. Westland betekent voor het boek trouwens de gemeente Westland en Midden-Delfland alsook Hoek van Holland en Loosduinen.” Om de uitgave financieel mogelijk te maken kan mede worden gerekend op een bijdrage van Rabobank Westland Cultureel Fonds, Stichting Levi Lassen, Loswal de Bonnen, VSB fonds en de Nederlands Israëlitische Gemeente Den Haag. De redactie van het boek is nu op zoek naar inwoners van Westland en omgeving die tips, foto’s, herinneringen of gegevens over joodse families en/of gebeurtenissen in het verleden hebben.

Harry Groenewegen: “Ook al weet iemand maar een heel klein feitje, laat het weten! De redactie is hier heel blij mee. Wij kunnen niet alles weten of zelf te weten komen. De herinneringen van huidige en voormalige inwoners van het Westland en omstreken zijn voor ons van grote waarde!”

Tips voor de redactie kunnen worden gestuurd naar: Harry Groenewegen, Koraal 40, 2673 BP Naaldwijk; harrrygroenewegen@hotmail.com of telefonisch 0625255780

Laatst aangepast op woensdag 31 december 2014 10:49